#

В ірпінському Університеті ДФС готуватимуть кадри для Бюро економічної безпеки

19.04.2021 20:35
В ірпінському Університеті ДФС готуватимуть кадри для Бюро економічної безпеки
Фото з місця події

В Університеті державної фіскальної служби України в Ірпені планують готувати фахівців для Бюро економічної безпеки України

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" із покликанням  на пресслужбу Київської обласної ради.

Початком розвитку цього напрямку у виші стало проведення Міжнародного науково-практичного круглого столу "Побудова ефективної системи підготовки фахівців із економічної безпеки держави та правоохоронної діяльності".

В. о. ректора УДСФУ Антон Монаєнко заявив, що ми хочемо сконцентрувати увагу на необхідності підготовки фахівців із економічної безпеки держави саме в нашому закладі вищої освіти

Також зазначається, що проєкт резолюції круглого столу полягає в тому, щоби, перш за все, вивчити зарубіжний досвід підготовки такої категорії спеціалістів, перейняти цей досвід і зді підготовку фахівців, які необхідні для майбутнього Бюро економічної безпеки України.

За словами Антона Монаєнко, готувати майбутні кадри для БЕБ будуть у новому Навчально-науковому інституті економічної безпеки та правоохоронної діяльності, який незабаром має бути створений в Університеті ДФС.

Зарубіжний досвід у ході форуму переймали у представників 8 країн – Великобританії, Італії, Чехії, Туреччини, Грузії, Азербайджану, Казахстану й Білорусі, а також у Консультативної місії Європейського Союзу в Україні та в Агентства з підготовки співробітників правоохоронних органів ЄС (CEPOL). Серед учасників круглого столу були такі освітні заклади, як британська Академія протидії економічній злочинності та Академія фінансової гвардії Італії.

Керівництво університету має на меті "створити навчальний хаб – майданчик, який би працював за методикою мережевої освіти, щоб до навчального процесу, до процесу підвищення кваліфікації й перепідготовки фахівців із економічної безпеки держави були залучені не тільки українські викладачі, але й іноземні партнери".

Окрім іноземців, у роботі круглого столу взяли участь представники низки органів влади, державних установ, експертних організацій і бізнес-структур України. Деякі учасники були присутні у конференц-залі університету, інші долучилися до обговорення онлайн.

Нагадаємо, що інспектор ірпінської "Муніципальної варти" Олексій Широков здобув другу перемогу в чемпіонаті української Ліги кулачних боїв "Mahatch".



Читати "Моя Київщина" у Telegram
Теги: