#

В Іванківській ОТГ чоловік перевозив у авто 63 кг риби невідомого походження

05.07.2022 18:20
В Іванківській ОТГ чоловік перевозив у авто 63 кг риби невідомого походження
Фото з місця події

Сьогодні, 5 липня, поблизу водойми в районі села Горностайпіль Вишгородського району правоохоронці затримали чоловіка з 63 кг риби невідомого походження

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" із покликанням на сторінку "Київський рибоохоронний патруль" у Facebook.

Під час рейду Київським рибоохоронним патрулем спільно з Державною прикордонною службою України та Вишгородською ТРО було виявлено порушення природоохоронного законодавства - громадянин перевозив у автомобілі 63 кг риби (карась сріблястий, лин, сом, окунь, краснопірка).

При перевірці законності походження водних біоресурсів встановлено, що будь-які документи (чек, накладна, товарно-транспортна накладна) – відсутні.

На порушника складено адмінпротокол за ч. 1 ст. 88-1 КУпАП (порушення порядку придбання об’єктів тваринного світу). Крім того, на місце події викликано працівників Іванківського відділення поліції.

Нагадаємо, що у період із 2 по 3 липня неподалік села Горностайпіль Вишгородського району на річці Тетерів працівники рибпатруля затримали браконьєрів.

Читати "Моя Київщина" у Facebook