#

В Іванківській ОТГ зафіксували "графіті" рашистів (ФОТО)

21.04.2022 18:20
В Іванківській ОТГ зафіксували "графіті" рашистів (ФОТО)
Фото з місця події

Село Кропивня Іванківської ОТГ 35 днів перебувало під окупацією росіян, які залишили на стінах доволі цікаві повідомлення

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" із покликанням на сторінку Павла Смовжа у Facebook.

Автор допису розповідає, що він об’їхав західну частину рідної Іванківщини, а потім всю ніч не спав. Його вразили жахіття, які наробили солдати Росії.

Чоловік зауважує наступне:

Поступово я публікуватиму свої фотодокументи. І довго ще описуватиму черговий геноцид українців, який вже у ХХI столітті влаштувала ординська мокша, прагнучи знищити не лише нас, а й нашу державу.

Він зафіксував у селі Кропивня "графіті" на стінах школи, де росіяни три тижні базувалися, а пізніше, перед відступом, частково зруйнували приміщення.

Павло Смовж зазначає:

Ці написи виконані, безперечно, руками ще вчорашніх дітей, а сьогодні - одягнутих у рашистську уніформу й відправлених в Україну на вірну смерть недосвідчених вояків. З молоком і пивом та горілкою на губах і безкінечною порожнечею в зазомбованій путінськими «ящиками» голові… Та що тут коментувати?! І так все зрозуміло – без пояснень… Вони прийшли нас «асвабаждать»?.. – Так: від набагато вищої культури, рівня мислення й побуту, від набагато більшої демократії, від набутих нами європейських цінностей. Від усього, що їм не дано Богом, розумом і Матінкою-Природою.

Нагадаємо, що 21 квітня у КОВА повідомили, що на території Київської області виявлено та знешкоджено понад 3 100 вибухонебезпечних предметів.



Читати "Моя Київщина" у Telegram