#

В Іванківському районі браконьєри облили бензином працівників Держрибагенства

03.12.2019 08:23
В Іванківському районі браконьєри облили бензином працівників Держрибагенства
Фото з місця події

На Київщині працівники рибоохоронного патруля виявили чоловіків на човні, які здійснювали незаконний вилов риби сітками, та хотіли їх зупинити

Як повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з посиланням на Національну поліцію Київської області, рибаки відмовились причалити до берега для перевірки та почали тікати.

Працівники Держрибагенства також повідомили до поліції, що рибалки бризкали на них бензином з каністри, погрожували їх підпалити.

Втікачів наздогнали поблизу села Страхолісся, Іванківського району. У їхньому переслідуванні приймали участь водна поліція Вишгородського району, групи реагування патрульної поліції.

На місці події працівники поліції вилучили знаряддя лову, човен та рибу, за попередніми даними матеріальний збиток, завданий державі, складає 38 тисяч гривень.

До відділу поліції доправили двох рибалок. Ними виявились двоє місцевих жителів, 22 та 30-річного віку. Наразі з ними працюють слідчі.

За даним фактом працівники Іванківського відділення поліції внесли відомості до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ст. 249 (Незаконне зайняття рибним, звіриним або іншим водним добувним промислом) та за ст. 345 (Погроза або насильство щодо працівника правоохоронного органу) Кримінального кодексу України. Триває слідство.

Також нагадаємо, що 20 листопада у зоні ЧАЕС затримали браконьєрів, які незаконно виловили риби на 50 тис грн.

Читати "Моя Київщина" у Facebook
Теги: