#

В Іванківському районі чоловік ледь не вбив колишню, а сам застрелився (ФОТО)

10.07.2019 10:34
В Іванківському районі чоловік ледь не вбив колишню, а сам застрелився (ФОТО)
Вилучений речовий доказ

Сьогодні, 10 липня,у селі Кропивня Іванківского району колишній співмешканець тяжко поранив жінку, а сам здійснив самогубство

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з покликанням на прес-службу Головного управління Національної поліції в Київській області.

Попередньо встановлено, що жінка та чоловік проживали разом один рік, але місяць тому розійшлися. Офіційно в шлюбі не перебували. Вони працювали на одному із місцевих підприємств. Саме там і стався конфлікт. Під час словесної перепалки чоловік узяв викрутку й наніс жінці чотири удари в різні частини тіла. Одне з поранень – проникаюче в легені.

Співробітниця, яка опинилася поряд, намагалася захистити свою колегу. Утім зрозуміла, що не впорається, та почала кликати на допомогу.Тим часом чоловік пішов додому. Із помешкання взяв гладкоствольну рушницю, до речі не зареєстровану, вийшов у двір і застрелився.

Наразі потерпіла перебуває в Іванківській районній лікарні із проникаючим пораненням грудної клітини. За нанесення їй умисних тяжких тілесних ушкоджень відкрито кримінальне провадження за ст. 121 Кримінального Кодексу України. За фактом самогубства чоловіка відкрито кримінальне провадження за ст.115 Кримінального Кодексу України. Відтак, триває слідство, інші обставини події з’ясовуються.

Нагадаємо, що в селі Красилівка Броварського району чоловік убив рідну матір після побутової сварки.

Читати "Моя Київщина" у Facebook
Теги: