#

В Іванківському районі двоє браконьєрів зловили більше ніж 500 кілограмів риби

06.02.2020 08:46
В Іванківському районі двоє браконьєрів зловили більше ніж 500 кілограмів риби
Фото з місця події

Учора, 5 лютого, на Київському водосховищі поблизу села Страхолісся Іванківського району було затримано двох браконьєрів, які займалися незаконним виловом риби

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з посиланням на сторінку "Київський Рибоохоронний Патруль" у Faсebook.

Браконьєри здійснювали незаконний вилов водних біоресурсів з металевого човна оснащеного підвісним двигуном забороненими знаряддями лову, а саме сітками з жилки – 3 шт. При цьому виловили водних біоресурсів загальною вагою – 507 кг, а саме: товстолоб – 32 шт., лящ – 2 шт., сазан – 1 шт., судак – 1 шт. Своїми діями громадяни М. та П. завдали збитків рибному господарству України на суму 9 316 грн. 00 коп.

На місце скоєння правопорушення було викликано слідчо-оперативну групу Іванківського відділу поліції ГУ НП в Київській області. За даним фактом внесено відомості про вчинення кримінального правопорушення, що кваліфікується за ч. 1 ст. 249 ККУ, до ЄРДР.

Також нагадаємо, що 24 вересня у селі Кривошиїнці Сквирського району працівники рибоохоронного патруля спіймали браконьєрів з 108 кг риби.

Читати "Моя Київщина" у Facebook
Теги: