#

В Іванківському районі прикордонники зі стріляниною затримали порушника (ВІДЕО)

23.02.2020 18:02
В Іванківському районі прикордонники зі стріляниною затримали порушника (ВІДЕО)
Фото з місця події

Учора, 22 лютого, неподалік села Лапутьки Іванківського району прикордонники зі стріляниною затримали чоловіка, який на вимогу надати документи для перевірки почав нецензурно висловлюватися в бік правоохоронців, погрожував їм фізичною розправою та врешті вдався до втечі

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з покликанням на пресслужбу Державної прикордонної служби України.

Зазначається, що учора на березі річки Тетерів працівники прикордонної служби виявили автомобіль марки "ЗАЗ" з гумовим човном. Відомо, що власник авто неодноразово потрапляв в поле зору прикордонників, як особа, яка займається незаконним виловом риби.

"На законну вимогу охоронців кордону надати документи для перевірки громадянин почав вести себе агресивно і зухвало - нецензурно висловлювався в бік прикордонників, погрожував їм фізичною розправою та врешті вдався до втечі в напрямку населеного пункту. З метою затримання даної особи прикордонний наряд був вимушений здійснити два попереджувальні постріли вгору з пристрою для відстрілу набоїв споряджених гумовою кулею", - йдеться у повідомленні.

Порушником-втікачем  виявився 41-річний місцевий житель. На чоловіка складено адміністративний протокол за непокору військовослужбовцеві чи працівнику Державної прикордонної служби України. Ба більше, до поліції направлено повідомлення про кримінальне правопорушення за опір представникові влади, працівникові правоохоронного органу, члену громадського формування з охорони громадського порядку і державного кордону або військовослужбовцеві та за погрози або насильство щодо працівника правоохоронного органу.

Нагадаємо, що голова Київської ОДА Олексій завітав до Іванківського району, де зустрівся з колективом районної державної адміністрації та представив їм нового очільника Сергія Яценка.

 

Читати "Моя Київщина" у Telegram
Теги: