#

В Іванкові п’яний чоловік до смерті забив товариша

12.09.2019 13:28
В Іванкові п’яний чоловік до смерті забив товариша
Фото з мережі Інтернет

Учора, 11 вересня, у смт Іванків між двома товаришами виник конфлікт, у результаті якого один із них помер

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з посиланням на прес-службу ГУ Нацполіції у Київській області.

Працівники лікарні повідомили правоохоронні органи, що до них доставили пацієнта із тяжкими тілесними ушкодженнями. Потерпілий повідомив, що його побили.

Як з’ясувалося потім, постраждалий отримав перелом восьми ребер та пробій легені. Сьогодні від отриманих травм він помер. Правоохоронці швидко встановили особу, яка підозрюється в побитті. Ним виявився приятель загиблого.

Коли чоловіки розпивали алкогольні напої, між ними виник конфлікт, який врешті решт призвів до бійки. У нападника поліція вилучила одяг зі слідами бурого кольору, який був відправлений на відповідну експертизу. Громадянина затримали в порядку ст. 208 Кримінально-процесуального кодексу України. Наразі він дає покази слідчим.

Відкрито кримінальне провадження за ч. 2 ст. 121 (Умисне тяжке тілесне ушкодження) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає позбавлення волі на строк від семи до десяти років.

Також нагадаємо, що правоохоронці оголосили про підозру 72-річному жителю Боярки, який, імовірно, вбив свого товариша з вогнепальної зброї.

Читати "Моя Київщина" у Telegram
Теги: