#

В Іванкові розсипається меморіальний комплекс жертвам Другої світової (ФОТО)

19.02.2020 09:49
В Іванкові розсипається меморіальний комплекс жертвам Другої світової (ФОТО)
Фото з місця події

У соціальних мережах з’явилося фото, на якому зображений меморіальний комплекс жертвам Другої світової війни в Іванкові, який знаходиться в жахливому стані  

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з посиланням на сторінку "Іванків -  сьогодні" у Faсebook.

"Можна було б з впевненістю подумати, що цей меморіальний комплекс знаходиться десь в зоні відчуження, де більше тридцяти років тиша навкруги....Та ні, це якраз в цивілізованому селищі, якщо його можна так назвати, в центральному парку...", - зазначає жінка.

Як видно зі світлини, то меморіальний комплекс фактично розсипається та потребує негайної реставрації, адже потім це буде пізно.     

"Якими цінностями ми живемо сьогодні? Ремонт в декількох кабінетах можновладців та стіл для президії (хто читав пост Ніни Конюшенко мене зрозуміють) - цього було б достатньо аби не впасти в багнюку лицем поминаючи загиблих односельчан на травневі свята", - наголошується в дописі.

Також жінка зазначає, що меморіальний комплекс можна було би врятувати, якби цього року в селищі відмовилися від ялинки та встановили одну відеокамеру спостереження.    

Нагадаємо, що 17 лютого голова Київської ОДА Олексій завітав до Іванківського району, де зустрівся з колективом районної державної адміністрації та представив їм нового очільника Сергія Яценка.

Читати "Моя Київщина" у Telegram
Теги: