#

В Іванкові в хірургічному корпусі районної лікарні проводять капітальний ремонт

21.12.2020 17:10
В Іванкові в хірургічному корпусі районної лікарні проводять капітальний ремонт
Фото з місця події

У рамках проєкту "Велике будівництво" в селищі Іванків у хірургічному корпусі районної лікарні триває капітальний ремонт

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з посиланням на пресслужбу Київської ОДА.

Зауважується, що в існуючій 2-х поверховій будівлі хірургічного корпусу Іванківської ЦРЛ проводиться капітальний ремонт відділення невідкладної (екстреної) медичної допомоги лікарні. Згідно проєкту у відділенні невідкладних станів влаштовується відділення екстреної медичної допомоги з відповідним обладнанням.

Незабаром мешканці об’єднаних громад Іванківської та Поліської селищних рад матимуть змогу отримувати якісну медичну допомогу. Адже завдяки сучасному обладнанню лікарі цих районів проводитимуть хворим необхідні обстеження та своєчасно встановлюватимуть діагнози, – каже голова Київської ОДА Василь Володін.

Вартість проєкту з реконструкції першого поверху хірургічного корпусу відділення екстреної медичної допомоги становить 6 208,619 тис. грн. Кошти в повному обсязі передбачено за рахунок субвенції з державного бюджету місцевим бюджетам на реалізацію проєктів з реконструкції та капітального ремонту приймальних відділень опорних закладів охорони здоров’я у госпітальних округах. На сьогоднішній день касові видатки становлять 4 115,332 тис. грн.

Завдяки програмі Президента України "Велике будівництво" на Київщині якісно зріс рівень надання медичних послуг. Більшість лікарень, які не ремонтувалися роками сьогодні мають змогу надавати допомогу на рівні великих медцентрів, а люди нарешті отримують потрібні послуги на місцях. Робота у цьому напрямку триватиме і в наступному році, – наголошує Василь Володін.

Нагадаємо, що станом на 21 грудня на Київщині зареєстровано 456 випадків коронавірусної хвороби.

Читати "Моя Київщина" у Telegram
Теги: