#

В Іванкові "заморозилося" будівництво школи

12.12.2019 11:15
В Іванкові "заморозилося" будівництво школи
Фото з місця події

Нещодавно у Іванкові швидкими темпами споруджували другий корпус школи № 2, але останнім часом будівництво з невідомих причин припинилося

Як повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з посиланням на сторінку "Іванків - сьогодні" у Faсebook, це розповів Павло Смовж.

"Так ми всі раділи ударним темпам спорудження другого корпусу райцентрівської школи № 2… Особливо її учні та їх батьки, які чекають нормальних умов навчання! Але дух завзяття керівників району і депутатів райради, на жаль, останнім часом чомусь вивітрився… Будівельники накрили споруду й пішли звідси, точніше, - роз’їхалися на невизначений час по домівках", - пише Смовж.

За його словами, наразі невідомо на скільки принилося будівництво,адже більше грошей на цей надзвичайно важливий об’єкт не виділяється з райбюджету. Навіть ворота на територію будівництва замотали дротами наглухо.

"А в подальшому фінансуванні цього соціального об’єкта з тих все обіцяних досі 10-відсотків коштів, що мають надходити в наш район від ЦСВЯП, в облдержадміністрації керівникам району відмовляють. Висуваючи свої умови, за котрих вони самі мають вирішувати, хто виконуватиме подальші роботи, за якими розцінками і т. д… Треба громадськості Іванкова підніматися!..А депутатам райради – повертатися до потреб людей лицем", – підкреслює він.

Також нагадаємо, що 2 грудня в Іванківській ЦРЛ відкрили ще одне відділення реанімації, в якому є дві палати інтенсивної терапії.

Читати "Моя Київщина" у Facebook
Теги: