#

В Немішаєвому пройде Міжнародний фестиваль Osten-Sacken Off-stage Festival

03.06.2018 14:55
В Немішаєвому пройде Міжнародний фестиваль Osten-Sacken Off-stage Festival

Настпного місяця, 6 липня, в Немішаєвому традиційно розпочнеться Міжнародний фестиваль театру поза сценою Osten-Saken Off-stage Festival на руїнах графського маєтку Остен-Сакен

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з посиланням на прес-службу Немішаївської селищної ради.

Протягом трьох днів, 06-08 липня, митці презентуватимуть свої вистави, обряди і майстер-класи просто неба. А декораціями слугуватимуть столітні руїни. Цьогоріч дійство пройде під гаслом самовдосконалення – Osten-Sacken Off-stage Festival. vol.3. UPGRADE.

Заявки на участь у Фестивалі приймаються до 11 червня за посиланням. До участі розглядаються ескізи або готові вистави класичної драматургії Бельгіі, Німеччині, Норвегії, Швеції, Іспанії, Італії, США, Великої Британії чи Японії. Текст учасники обирають самостійно. Вистава/ескіз має показуватись на відкритому майданчику. Формат і мова спілкування актуальні для нашого часу і для простору Фестивалю.

Тривалість – від 25 хвилин до 1 години 25 хвилин.

Організатори зазначають:

«Ми хочемо вивести Фестиваль на новий рівень. Для цього нам самим особисто необхідно розвиватись.

Ми прагнемо вчитися, розширяти горизонти понять, у яких живемо.

Нове вміння приходить лише через досвід. Досвід здобувається, коли виходиш із зони комфорту. Підходиш до межі, зазираєш за неї – і бачиш тоді новий горизонт.

Цього року ми вирішили винести звичний театр під небо. Якщо попередні роки пропонувались тексти, які підходять під відкритий простір, то зараз ми пробуємо брати матеріал, який звик жити у “black box” сцени, або ж взагалі у сценографії штор і диванів».

Читати "Моя Київщина" у Telegram
Теги: