#

В Обухівському районі підозрюваного в зґвалтуванні неповнолітньої взяли під варту

23.10.2019 16:54
В Обухівському районі підозрюваного в зґвалтуванні неповнолітньої взяли під варту
Фото з мережі Інтернет

Сьогодні, 23 жовтня, Обухівський районний суд задовольнив клопотання прокуратури про застосування щодо підозрюваного запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою без альтернативи внесення застави

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з посиланням на прес-службу прокуратури Київської області.

За процесуального керівництва Обухівського відділу Києво-Святошинської місцевої прокуратури повідомлено про підозру 36-річному чоловіку у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 4 ст.152 КК України, а саме в зґвалтуванні малолітньої особи.

14-річна потерпіла впродовж останнього місяця проживала у квартирі підозрюваного в місті Українка Обухівського району. Останній, 18 жовтня поточного року, скориставшись відсутністю інших осіб у квартирі та, використовуючи безпорадний стан малолітньої дівчини її зґвалтував.

Через два дні зловмисник був затриманий. Досудове розслідування триває. Водночас, прокуратурою вирішується питання щодо притягнення до кримінальної відповідальності матері потерпілої малолітньої дитини за злісне невиконання батьківських обов’язків.

За вчинення вказаного злочину передбачено покарання у виді позбавлення волі на строк від восьми до п’ятнадцяти років.

Також нагадаємо, що правоохоронці затримали чоловіка, що зґвалтував свою 51-річну знайому з інвалідністю, запросивши її у гості нібито до своєї дружини.

Читати "Моя Київщина" у Facebook
Теги: