#

В Обухівському районі пройдуть навчання рятувальників ДСНС

06.09.2019 12:59
В Обухівському районі пройдуть навчання рятувальників ДСНС
Фото з мережі Інтернет

З 5 по 6 вересня на навчальному полігоні Мобільного рятувального центру швидкого реагування ДСНС смт. Козин Обухівського району пройдуть навчання рятувальників ДСНС

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з посиланням на прес-службу ГУ ДСНС України у Київській області.

І так, пройде активна фаза навчань рятувальників у рамках переатестації пошуково-рятувальної команди важкого класу Мобільного рятувального центру швидкого реагування ДСНС України в системі Міжнародної консультативної групи ООН з проведення пошуково-рятувальних операцій в умовах міста – INSARAG.

Оцінювати знання та роботу рятувальників будуть міжнародні експерти з 11 країн світу, зокрема, Іспанії, на чолі з головою Комісії Анікою Колл Еріксон, Китаю, Великої Британії, Чилі, Сінгапуру, США, Франції, Норвегії та Польщі, чий керівник Марсін Кедра був ментором команди ДСНС упродовж усього періоду підготовки.

Загалом, упродовж 36-ти годин  має відпрацюватися повний спектр заходів щодо залучення пошуково-рятувальної команди МРЦ ШР до ліквідації наслідків землетрусу в іншій державі з умовною назвою “Новоленд”. Зокрема: збір особового складу за сигналом оповіщення; проходження митно-прикордонних процедур; розгортання базового табору в постраждалій країні; участь у міжнародній рятувальній операції.

Також нагадаємо, що 1 вересня в селищі Пісківка Бородянського району рятувальники під час ліквідації пожежі виявили тіло жінки 1929 року народження.

 

Читати "Моя Київщина" у Telegram
Теги: