#

В Обухівському районі відбудеться міжнародний фестиваль кінних бойових мистецтв (ФОТО)

28.10.2019 15:12
В Обухівському районі відбудеться міжнародний фестиваль кінних бойових мистецтв (ФОТО)
Фото з місця події

З 2 по 3 листопада у Князівстві "Київська Русь", що знаходиться в селі Копачів, Обухівського району, відбудеться міжнародний фестиваль кінних бойових мистецтв "Скіфи"

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з посиланням на прес-службу парку "Київська Русь".

У стародавні часи вершник і кінь повинні були перебувати в тісному союзі, щоб вистояти в бою або отримати трофей на полюванні. Продовжуючи давні традиції, сучасні віртуози кінних бойових мистецтв покажуть в Древньому Києві свої вміння.

Особливістю фестивалю є змагання кінних лучників. Вони пройдуть за цікавою схемою. У перших двох заїздах вершникові належить влучити в три мішені, а потім змагатимуться в змаганнях у стрільбі по-древньокиївськи. Кінні лучники змагатимуться в таких номінаціях: основні змагання, кращий костюмований кінний лучник, приз глядацьких симпатій. Родзинкою фестивалю стане змагання в номінації "Нічний лучник".

Глядачі побачать презентацію костюмів лучників різних епох і народів, а також кінних бойових обладунків. Виступати учасники фестивалю будуть на скакунах з Княжої конюшні Древнього Києва, в якій знаходиться понад 20 історичних порід коней.

Крім кінного мистецтва, гостей фестивалю чекають веселі розваги для дітей і дорослих. У кожного гостя Древнього Києва буде можливість долучитися до розважальної програми та стати її частиною. Відвідувачів середньовічного міста запросять до участі в запальних флеш-мобах і конкурсах. Увечері відбудеться вечірня програма зі стрільбою вогняними стрілами й стрільбою вогняними ядрами з требушета.

Також нагадаємо, що 4 та 5 жовтня в місті Буча Києво-Святошинського району відбувся Міжнародний фестиваль "Парк мистецтв. Джаз".

Читати "Моя Київщина" у Telegram
Теги: