#

В Обухові комунальники дезінфікуватимуть будинки за допомогою акумуляторних обприскувачів

31.03.2020 10:13
В Обухові комунальники дезінфікуватимуть будинки за допомогою акумуляторних обприскувачів
Фото з місця події

У п'ятницю, 27 березня, комунальній службі Обухова мережа магазинів "Dnipro-M" подарувала акумуляторні обприскувачі, які будуть використовуватися для дезінфекції житлових будинків

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з посиланням на сторінку "Dnipro-M" у Faсebook.

В рамках ініціативи нову техніку привезли співробітникам ТОВ "Міський житловий центр", які розповіли, що у зв'язку зі складною епідемічною ситуацією, обробляють житлові будинки розчином на основі хлору кожні 2-3 дні. Особливо ретельно дезінфікують сходи, кабіни ліфтів, поштові скриньки, ручки та кнопки дверей, перила.

"Ми протираємо поверхні вручну або застосовуємо оприскувачі. Так як нова техніка акумуляторна, це підвищить швидкість роботи, а також буде зручною", - вважає директорка "Міського житлового центру" Ольга Товолжанська.

Також вона разом з колегами закликає містян дотримуватися карантинного режиму:

"Найперший захист - це гігієна. Тому дотримуйтесь рекомендацій лікарів, поважайте себе та оточуючих вас людей, не нехтуйте правилами безпеки".

Раніше обприскувачі від мережі магазинів "Dnipro-M" отримали медики та співробітники комунальних підприємств в Ірпені, Вишгороді, Броварах Вишневому та Боярці.

Нагадаємо, що Обухівська районна рада планує виділити майже 4 млн грн на закупівлю всіх необхідних засобів задля недопущення поширення коронавірусу.

Читати "Моя Київщина" у Facebook
Теги: