#

В Обухові проведуть конкурс для творчих особистостей

12.10.2019 06:32
В Обухові проведуть конкурс для творчих особистостей
Фото з мережі Інтернет

Обухівська міська рада присудить премію імені Андрія Малишка за досягнення і здобутки в галузях літератури, музичного, театрального, концертно-виконавського, народно-прикладного та образотворчого мистецтва

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з посиланням на прес-службу Обухівської міської ради.

Літературно-мистецька премія Обухівської міської ради імені Андрія Малишка заснована з метою всебічного сприяння розбудові і зміцненню української держави, розвитку національної культури, літератури, мистецтва, поверненню до глибинних національних джерел, піднесенню духовності українського народу і формування його національної свідомості.

Твори на здобуття премії висуваються: Обухівською міською радою; громадськими організаціями міста, які здійснюють діяльність у сфері культури; особисто митцями або мистецькими колективами.

Переможцям конкурсу буде надано звання лауреата, вручено диплом і Почесний знак лауреата премії. Також буде виплачена грошова винагорода, розмір якої становить 6560,00 гривень. Кошти на премію передбачаються міським бюджетом Обухівської міської ради.

На здобуття висуваються нові оригінальні твори в завершеному вигляді, створені протягом останнього календарного року. Крайній термін подання заяв 25 жовтня.

Урочисте вручення премії відбувається 14 листопада поточного року, у день народження Андрія Малишка.

Також нагадаємо, що в місті Українка в межах святкування Днів Сталої Енергії, виконавчий комітет міської ради спільно з командою проекту Європейського Союзу оголошує конкурс для дітей та молоді на кращі твори й малюнки на тему "Бережи енергію – заощаджуй кошти для своєї родини".

 
Читати "Моя Київщина" у Telegram
Теги: