#

В Обухівській громаді облаштовують пункти обігріву (ФОТО)

10.11.2022 09:15
В Обухівській громаді облаштовують пункти обігріву (ФОТО)
Фото з місця подій

Учора, 9 листопада, Обухівська РВА спільно з Київською ОВА передала у громади Обухівського району ковдри, спальні мішки, світлодіодні лампи, індивідуальні гігієнічні набори тощо

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з покликанням на спільноту "Обухівська районна військова адміністрація" у Facebook.

З переліком адрес пунктів обігріву жителі громади можуть ознайомитися на місцях, звернувшись до територіальних органів влади, або зателефонувавши за номерами телефону оперативних чергових, які також можуть підказати найближче укриття під час повітряної тривоги.

Начальник Обухівської РВА Олександр Гомон розповів:

Загалом мобільних та стаціонарних пунктів обігріву на Обухівщині - більше 100. До них зможе звернутися кожен, хто потребує допомоги у морозні дні. А отже маємо організувати забезпечення кожного пункту, щоб кожен бажаючий  міг отримати гарячий чай та харчування, засоби гігієни тощо.

Нагадаємо, що у село Нещерів Обухівського району завезли наступну партію будівельних матеріалів для відновлення пошкоджених, унаслідок масованої ракетної атаки в жовтні, будинків.



Читати "Моя Київщина" у Telegram