#

В Обухові чоловік мав при собі 40 пігулок метадону

02.03.2021 14:50
В Обухові чоловік мав при собі 40 пігулок метадону
Фото з мережі Інтернет

У місті Обухів сталася бійка, де в одного з учасників правоохоронці знайшли небезпечні речовини

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з посиланням на сторінку "Обухівське районне управління поліції" у Faсebook.

На місце бійки прибув наряд реагування патрульної поліції. Правоохоронці встановили причини й обставини події та провели поверхневу перевірку в учасників конфлікту. Під час якої в 40-річного місцевого мешканця було виявлено та вилучено 40 пігулок метадону, 2 блістери димедролу та 8 таблеток сильнодіючого лікарського засобу  під назвою "Сонат". Чоловік пояснив, що зберігав таблетки для власного вживання.

За даним фактом відкрито кримінальне провадження за ч.1 ст.309 (Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту) Кримінального кодексу України.

Санкція статті передбачає штраф від однієї тисячі до трьох тисяч неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або виправні роботи на строк до двох років, або арешт на строк до шести місяців, або обмеження волі на строк до п’яти років.

Нагадаємо, що в Обухові правоохоронці в рамках профілактичних заходів з виявлення незаконного обігу наркотиків, знайшли у місцевого жителя наркотичну речовину.

Читати "Моя Київщина" у Telegram