#

В Обухові забудовник вимагає гроші з жителя за уявні додаткові квадратні метри в будинку (ВІДЕО)

26.07.2020 12:20
В Обухові забудовник вимагає гроші з жителя за уявні додаткові квадратні метри в будинку (ВІДЕО)
Фото з мережі Інтернет

У місті Обухів забудовник вимикає електроенергію в будинку жителя, бо той, за його словами, має борг за додаткові квадратні метри в будинку та не хоче його сплачувати

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з посиланням на сторінку Дениса Бондаренка у Faсebook.

Мешканці будинку вже другий місяць страждають від такого свавілля. Спочатку сім’я подумала, що зникнення електроенергії це помилка, і вони звернулися до фірми, що забезпечує будинок, але вони відповіли, що не причетні до даної події.

Тоді житель квартири зв’язався із забудовником, який почав погрожувати і вимагати гроші.

Як розповідає постраждалий, забудовник сказав, що він винний йому вісім тисяч доларів за додаткові метри в будинку, яких там не існує.

Також зазначається, що Денис Бондаренко не єдиний житель, який мав конфлікт із забудовником Олександром Мількевичем. Були подібні випадки, де люди не опиралися та просто сплачували кошти.

Окрім того, постраждалий має відео з камер спостереження, де видно хто вчиняє злочин, а саме відрізає проводи від щитка живлення. У поліції зазначали, що справу наразі розглядають.

Нагадаємо, що 22 липня заступник прокурора Київської області Роман Мазурик та начальник відділу прокуратури області Іван Колб перевірили умови проживання білоцерківських засуджених й виявили грубі порушення.


Читати "Моя Київщина" у Facebook