#

В одному із сіл на Броварщині сталася стрілянина

20.04.2020 12:27
В одному із сіл на Броварщині сталася стрілянина
Фото з місця події

У Броварському районі компанія чоловіків відпочивали поруч озера, однак це не сподобалось місцевому жителю й він вирішив розв’язати конфлікт за допомогою зброї

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з посиланням на прес-службу ГУ Нацполіції у Київській області.

За місцем проживання зловмисника слідчий Броварського відділу поліції провів  невідкладний обшук. Під час якого виявлено та вилучено карабін, пристрій для відстрілу гумовими кулями, гладкоствольну рушницю, набої та ножі.

Так, в одному із сіл Броварського району сталася стрілянина. Компанія чоловіків відпочивали поруч озера, однак це не сподобалось місцевому жителю.

Між ними спочатку виник словесний конфлікт. Потім чолов’яга з пристрою для відстрілу гумовими кулями здійснив постріли у бік чоловіків. У результаті стрілянини останні отримали тілесні ушкодження у вигляді рваних ран нижніх кінцівок. Потерпілих відразу доправили до лікарні. На щастя, їхньому життю нічого не загрожує.

У подальшому за місцем проживання стрілка слідчий поліції провів  невідкладний обшук. Під час якого виявлено та вилучено зброя, ножі та набої. Вилучені речові докази направлено на експертизу. Стрілка затримано в порядку ст.208 КПК України.

За даним фактом відкрито кримінальне провадження  за ч.4 ст.296 (Хуліганство) КК України. Затриманому йому оголошено про підозру у вчинені злочину. Санкція даної статті передбачає позбавлення волі на строк від трьох до семи років. Досудове розслідування триває.

Також нагадаємо, що 11 квітня, консультант по безпеці в холдингу "Миронівський хлібопродукт" Віталій Бездітний влаштував у Києві стрілянину.

Читати "Моя Київщина" у Telegram
Теги: