#

В одному з сіл Студениківської ОТГ встановлюють відеонагляд

29.09.2021 08:20
В одному з сіл Студениківської ОТГ встановлюють відеонагляд
Фото з місця події

У селі Пристроми Студениківської ОТГ невдовзі завершать встановлення камер відеонагляду

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" із покликанням на сторінку "Студениківська об'єднана територіальна громада" у Facebook.

Розповідається, що у селі з минулого працює підрядник ПП "БІУст". Наразі ним виконані роботи з облаштування кабелю та вставлено камери відеоспостереження. Всього їх буде 19. Місце встановлення було визначено спільно старостою старостинського округу Юрієм Саєнком та очільником Центру безпеки громади Василем Байлом із врахуванням всіх можливих в’їздів у село.

Дані камери сучасні. Вони мають функцію розпізнавання номерів та автономною підсвіткою, що не залежить від вуличного освітлення.

Голова громади Марія Лях зауважує:

Роботою нової підрядної організації ми задоволені, вони також здійснюватимуть обслуговування уже встановлених відеокамер громади. У всіх населених пунктах камери працюють, в тому числі і у Сомковій Долині, де нещодавно були поломки. По селу Пристроми залишилося запустити обладнання, вивести його на екран старости та на пульт відеоспостереження у Центрі безпеки громади. Наступними на встановлення відеонагляду будуть села Семенівка та Строкова.

Нагадаємо, що у Студениківській громаді реалізовали соціальний проєкт "Активні парки – локації здорової України".

Читати "Моя Київщина" у Facebook