#

У Студениках облаштували спортивну локацію для тренувань без знаряддя (ФОТО)

27.09.2021 12:40
У Студениках облаштували спортивну локацію для тренувань без знаряддя (ФОТО)
Фото з місця подій

У Студениківській громаді реалізовали соціальний проєкт "Активні парки – локації здорової України"

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з покликанням на "Переяслав City".

У парку, що в центрі Студеників, нещодавно завершили облаштування вільного простору для тренувань без знаряддя та встановили необхідні елементи інфраструктури – "шведську" стінку, комплекс турніків та лавку для виконання динамічних вправ. Кожен із цих елементів позначений QR-кодом із можливістю переходу на спеціальний сайт з відеоуроками від провідних спортсменів та відомих особистостей із комплексами вправ різної складності.

Із відкриттям спортивної локації 20 вересня громаду привітав начальник управління молоді та спорту Київської обласної державної адміністрації Сергій Тимофеєв. Він висловив сподівання, що це місце ніколи не буде порожнім, зіграв із активною молоддю громади в гру з м’ячем "Бочче", вручив їм призи. Для роботи координатора передав сумку з інвентарем – каремати, скакалки, м’ячі, координаційна стрічка, фітнес-резинки, бумеранг та набори для гри в "Бочче" і "Спідмінтон".

Головна спеціалістка з регіонального розвитку Студениківської громади, координаторка проєкту Віта Козелецька зазначила:

Завітавши на локацію, кожен зможе відсканувати такий код за допомогою телефону, обрати комплекс вправ залежно від рівня підготовки, і виконувати обраний варіант із віртуальним тренером. Комплекс розроблених вправ у рамах проєкту передбачає декілька рівнів складності під час виконання вправ, спрямованих на розвиток основних рухових якостей: загальна витривалість, сила, спритність, координація, гнучкість, швидкість.

За її словами, на облаштування цього спортмайданчика виділили 40,4 тис грн із бюджету Студениківської громади.

Нагадаємо, що Малокаратульська школа долучилася до двох акцій "Зростаємо разом" та "Монетки дітям!".



Читати "Моя Київщина" у Telegram