#

В Українці оголосили про початок конкурсу на найкращий малюнок

03.10.2019 13:54
В Українці оголосили про початок конкурсу на найкращий малюнок
Фото з мережі Інтернет

У місті Українка в межах святкування Днів Сталої Енергії, виконавчий комітет міської ради спільно з командою проекту Європейського Союзу оголошує конкурс для дітей та молоді на кращі твори й малюнки на тему "Бережи енергію – заощаджуй кошти для своєї родини"

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з посиланням на прес-службу Української міської ради.

У місті не вперше проводять Дні сталої енергії й цей конкурс також. За словами організаторів він має на меті привернути увагу юних українчан до питання ощадливого ставлення до енергоресурсів та збереження навколишнього середовища для себе та майбутніх поколінь.

У конкурсі творів можуть брати участь учні 5-11 класів за кількома категоріями, у кожній із яких буде визначено переможців, що отримають цінні призи від організаторів. Свої роботи учасники можуть подати класному керівнику або відповідальній особі, визначеній навчальним закладом. Роботи приймаються до 30 жовтня 2019 року. Переможців буде визначено 15 листопада 2019 року.

Також нагадаємо, що з 19 вересня по 19 жовтня в місті Вишгород пройде мистецький фестиваль "Дивосвіт Марії Примаченко", присвячений 110-й річниці від дня народження видатної художниці.

Читати "Моя Київщина" у Facebook
Теги: