#

В Українці розробли проєкт будівництва сміттєпереробного заводу (ФОТО)

16.08.2021 09:59
В Українці розробли проєкт будівництва сміттєпереробного заводу (ФОТО)
Фото з мережі Інтернет

В Українській  міській громаді презентували проєкт щодо будівництва сміттєпереробного заводу потужністю переробки 55 000 тонн сміття на рік

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з покликанням на спільноту "Ділові громади України" у Facebook.

Крім того, йдеться про енергетичний комплекс, що використовує альтернативні види палива з муніципальних твердих побутових відходів для генерації теплової та електричної енергії.

Зазначимо, що Українська міська територіальна громада розташована нижче Києва на відстані 40 км по Дніпру за 5 км від автомагістралі Київ-Донецьк. Громада постійно має проблемами зі сміттям, хоча програма сортування сміття діє з 2008 року, але повністю проблему це не вирішує.

У 2017 році було розроблено техніко-економічне обґрунтування щодо будівництва сміттєпереробного заводу. Ділянка, де планується побудувати завод зараз зайнята очисними каналізаційними спорудами.

Розроблено проєкт реконструкції очисних каналізаційних споруд із метою вивільнення частини ділянки для будівництва заводу.

Нагадаємо, що перед судом постане 48-річний житель міста Українка, який виготовляв фото та відеоматеріали порнографічного характеру з дітьми.



Читати "Моя Київщина" у Telegram
Теги: