#

На Київщині судитимуть фотографа з Українки, який розповсюджував дитячу порнографію

12.08.2021 12:40
На Київщині судитимуть фотографа з Українки, який  розповсюджував дитячу порнографію
Фото з мережі Інтернет

Перед судом постане 48-річний житель міста Українка, який виготовляв фото та відеоматеріали порнографічного характеру з дітьми

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" із покликанням на Національну поліцію Київської області

Викрили злочинну діяльність чоловіка працівники слідчого управління та управління міграційної поліції Київщини під процесуальним керівництвом Київської обласної прокуратури. Тоді чоловікові повідомили про підозру за ч. 4 та ч. 5 ст. 301 (Ввезення, виготовлення, збут і розповсюдження порнографічних предметів), ч. 3 ст.149 (Торгівля людьми), ч. 2 ст. 156 (Розбещення неповнолітніх) Кримінального кодексу України.

Правоохоронці встановили, що чоловік реалізовував свою злочинну діяльність протягом 2013 – 2017 років. Наразі встановлено 41 особа малолітніх потерпілих, яких чоловік примушував до участі у створенні матеріалів порнографічного характеру.

Окрім цього, для того, аби діти почувалися розкутіше зловмисник пригощав їх алкоголем та електронними цигарками.

Наразі досудове розслідування завершено, обвинувальний акт стосовно зловмисника скеровано до суду. За скоєне йому загрожує до 12 років ув’язнення.

Нагадаємо, що під час сесії у міськраді Українки Обухівського району між міським головою Олександром Туренком та одним з активістів сталася бійка.

Читати "Моя Київщина" у Telegram
Теги: