#

В Уряді визначилися із призначенням тимчасового керівника Нацполіції

22.01.2023 16:45
В Уряді визначилися із призначенням тимчасового керівника Нацполіції
Іван Вигівський

Кабінет Міністрів України доручив тимчасово виконувати обов’язки начальника Головного управління Національної поліції України Івану Вигівському

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з покликанням на сторінку "Національна поліція України" у Facebook.

Кабмін ухвалив рішення про призначення Івана Вигівського 20 січня. Правоохоронець тимчасово виконуватиме обов’язки Голови Національної поліції України.

Як відомо, раніше Іван Вигівський обіймав посаду начальника Головного управління Національної поліції України у місті Києві.

Нагадаємо, що такі кадрові ротації у силовій структурі спричинені авіакатастрофою у Броварах 18 січня, у якій загинули міністр внутрішніх справ Денис Монастирський, його перший заступник Євген Єнін, державний секретар МВС Юрій Лубкович, троє пілотів від ДСНС і троє осіб з числа помічників та охорони міністра.

Того ж дня Уряд призначив Голову Нацполіції Ігоря Клименка виконувачем обов’язків міністра внутрішніх справ України.

Нагадаємо, що в Києві пройшла церемонія прощання із міністром Денисом Монастирським та іншими керівниками Міністерства внутрішніх справ України, які загинули в авіакатастрофі у Броварах 18 січня.

Читати "Моя Київщина" у Facebook