#

В Узині рятувальники за допомогою більярду позбувалися психологічної напруги

08.07.2021 15:00
В Узині рятувальники за допомогою більярду позбувалися психологічної напруги
Фото з мережі Інтернет

Учора, 7 липня, в місті Узин серед пожежників Київщини відбулися змагання з більярду

Як повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" із покликанням на сторінку "Білоцерківське РУ ГУ ДСНС України у Київській області" у Facebook, 12 команд із різних підрозділів у фінальному етапі визначали кращих майстрів цієї старовинної та популярної гри.

У повідомленні зазначається, що більярдний спорт у пожежно-рятувальних підрозділах та поміж рятувальників має давні та славні традиції, бо він швидко заспокоює та знімає психологічну напругу після тяжкого робочого дня, більярд також добре загартовує фізично, та допомагає розвивати зосередженість і математичні здібності, що сприяє рятувальникам під час ліквідації складних пожеж та надзвичайних ситуацій.

У загальному заліку місця розподілилися наступним чином: переможцями стали рятувальники м. Бровари, другі – "майстри кию" з м. Ставище, треті – представники м. Вишгород.

Суддівська колегія відзначила високий рівень підготовки спортсменів, що безперечно сприяє не лише видовищності цього спорту а й сприяє його популяризації.

Нагадаємо, що цими днями командир Братерського полку ББУ в Київській області Валерій Судика підписав Меморандум про співпрацю та взаємодію з головою Узинської ОТГ Віталієм Гринчуком.

Читати "Моя Київщина" у Telegram