#

Всеукраїнська спілка воїнів "Бойове Братерство України" підписала меморандум про співпрацю із Узинською ОТГ

05.07.2021 16:00
Всеукраїнська спілка воїнів "Бойове Братерство України" підписала меморандум про співпрацю із Узинською ОТГ
Фото з місця події

Цими днями командир Братерського полку ББУ в Київській області Валерій Судика підписав Меморандум про співпрацю та взаємодію з головою Узинської ОТГ Віталієм Гринчуком

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" із покликанням  на сторінку "Бойове Братерство України" у Facebook.

Також на зустрічі обговорили основні питання, які охоплюють подальшу спільну діяльність, та визначили пріоритетні завдання на найближчий час.

У повідомленні також зазначається:

Переконані, що наша співпраця буде дуже корисною для української держави і суспільства!

Довідково:

"Бойове Братерство України" - це всеукраїнська спілка воїнів, безпосередніх учасників російсько-української війни: бойових офіцерів, солдатів, добровольців, волонтерів і капеланів, які мають прагнення та честь бути відданими Україні та служити інтересам її народу. Голова ГС ВВЦО "Бойове Братерство України" - Климчук Леонід Олександрович.


Павло Жебрівський - український політик, лідер політичної партії Республіканська платформа. Був народним депутатом Верховної Ради України IV, V та VI скликань, головою Житомирської обласної державної адміністрації (2005), головою антикорупційного управління Генеральної прокуратури України (2015) та головою Донецької обласної військово-цивільної адміністрації (з 2015 по 2018). Зараз Павло Жебрівський є президентом ГС ВВЦО "Бойове Братерство України".

Засновник проекту фінансової підтримки малого і середнього бізнесу "Український донецький куркуль", програми "Єдиний український культурний простір", "українізації міст" у Донецькій області.

У переддень Дня Незалежності, 23 серпня, у селі Немиринці, що на Житомирщині сотня новобранців Всеукраїнської війсково-цивільної громадської спілки "Бойове Братерство України" прийняли клятву на вірність братерству та Україні. У патріотичному заході взяли участь представники громад Яготина, Василькова та Боярки. "Моя Київщина" побувала на цьому непересічному заході.

Відео клятви "Бойового Братерства України" на вірність можна подивитися переглянути тут.

Читати "Моя Київщина" у Facebook
Теги: