#

В Узині відкрилася поліцейська станція (ВІДЕО)

25.12.2020 14:20
В Узині відкрилася поліцейська станція (ВІДЕО)
Фото з місця події

Учора, 24 грудня, в місті Узин відбулося відкриття поліцейської станції в рамках проєкту "Поліцейський офіцер громади"

Як повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з посиланням на Національну поліцію Київської області, це є результат масштабної позитивної співпраці поліції Київської області та територіальних громад.

Урочисті заходи відбулись за участю керівництва Головного управління поліції Київщини, співробітників Управління превентивної діяльності поліції столичної області, територіальних підрозділів поліції, представників органів районного та місцевого самоврядування, голів ОТГ.

Під час відкриття начальник поліції Київщини Андрій Нєбитов зазначив, що цей проєкт дуже важливий, адже саме цей офіцер буде наближений до проблем громади, першим стане на захист та прийде на допомогу мешканцям громади. Також поліцейський завжди може розраховувати на допомогу та підтримку місцевого відділу поліції та Головного управління поліції Київщини.

Я тут, щоб захищати та оберігати, - саме з таким гаслом на службу заступив поліцейський офіцер громади Андрій Нестеренко. 

Зауважується, що він має стати невід’ємною частиною самої громади, орієнтуватися на її потреби та стати першим, до кого звертатимуться люди, котрі стикнулися зі злочином чи несправедливістю. 

Поліцейський офіцер громади отримав ключі від службового автомобіля, який оснащений всіма необхідними інструментами, щоб завжди бути напоготові та надати допомогу мешканцям громади. Також для несення служби офіцера та комфортного прийому відвідувачів свої двері відкрила сучасна поліцейська станція.

Нагадаємо, що напередодні засідання другої сесії Білоцерківської міської ради Дмитро Киришун побив голову Узинської ОТГ Віталія Гринчука.

 

Читати "Моя Київщина" у Telegram
Теги: