#

В Яготині відремонтували дитсадок "Ромашка"

16.11.2021 12:45
В Яготині відремонтували дитсадок "Ромашка"
Фото з мережі Інтернет

В Яготині ТОВ "СІТІ ЕНЕРДЖІ" завершило капітальний ремонт внутрішніх інженерних мереж у дитсадку комбінованого типу № 3 "Ромашка"

Як повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" із покликанням на пресслужбу Яготинської міської ради, наразі температурний режим у закладі 23°С, що  дозволяє забезпечити належні умови для вихованців садочку.

Також завершено роботи з капітального ремонту мереж водопостачання та водовідведення в підвальному приміщенні. Протягом багатьох років тут здійснювались лише поточні ремонти найбільш ушкоджених ділянок трубопроводів. Так на сьогодні повністю замінено лежаки водопостачання та водовідведення. 

Олександр Кудрявський зауважив:

Розвиток дошкільної освіти, підвищення її якості, виховання здорового майбутнього покоління є особливо важливим. Ми чітко розуміємо, що навчання в дитсадку є надважливим етапом соціальної адаптації дитини та є першоосновою навчального процесу.  

У повідомленні зауважується, що покращення санітарних умов та забезпечення комфорту для перебування малюків у дошкільних навчальних закладах громади є пріоритетним питанням.

Нагадаємо, що 12 листопада в Яготинські дитячій школі відбулося демонстративне свято з участю першокласників, які показали, чому навчилися за два місяці.

Читати "Моя Київщина" у Telegram
Теги: