#

Яготинська дитяча школа провела творчу посвяту учнів

15.11.2021 14:00
Яготинська дитяча школа провела творчу посвяту учнів
Фото із сайту Яготинської міської ради

У п'ятницю, 12 листопада, в Яготинські дитячій школі відбулося демонстративне свято з участю першокласників, які показали, чому навчилися за два місяці

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з покликанням на сторінку Яготинської міської ради.

Свято було влаштоване для тих, хто вирішив присвятити себе творчому розвитку. Участь брали першокласники, які вже чомусь навчилися за два місяці і були готові продемонструвати свої здібності. Це був їх перший виступ на сцені.

На початку концертної програми з вітальним словом виступила виконувачка обов’язків начальника відділу культури та туризму Яготинської міської ради Олена Павлик.

Розпочався концерт з виступів першокласників, які співали, грали на різних інструментах, проявляли свої здібності та знання здобуті за час навчання, тим самим дарували чудовий настрій собі та всім присутнім.

На святі були були не лише учні музичного відділу, а і юні художники, які створили виставку своїх робіт, створену за два місяці навчання.

Концертну програму підготували:

  • юні вокалісти: Анастасія Власова, Злата Терещенко, вокальний ансамбль "Віста" (викладач В.М. Кисіль).
  • інструментальні номери: Роман Дорошенко, Олександр Кисіль, Анастасія Блощинська, Анна Калашник, Єлизавета Руденко, Діана Пивак, Олександр Хорольський (викладач І.Б. Самоп’ят); Емілія Грудзевич, Дмитро Тюпа, Дарина Бригінець (викладач О.С. Красна); Софія Завертайло, Аліпія Безсмертна, Іван Безсмертний (викладач С.Л. Старостина); Олександра Задорожня, Анастасія Сахно, дует гітаристів у складі Костянтина Дудли та Марка Кузнєцова (викладач О.В. Опанасенко); Варвара Чаяловська (викладач В.О. Озеракіна); Анна Іващенко, Наталія Красна (викладач С.С. Гладишева, концертмейстр А.М. Романова).
  • хореографічні композиції: молодша та старша групи зразкового хореографічного колективу «Барвінок», (керівник З.П. Козачок).
  • виставку робіт художнього відділу: Софія Булан, Злата Бойко, Анна Петручик, Кіра Кулик (викладач С.В. Сазанська); Анастасія Теремінько, Вікторія Марчук, Олександра Кожушко, Евеліна Сухенко, Діана Колесник, Карина Хивтирко, Артем  Павлик, Олександра Сологашвілі (викладач Г.М. Бойко).

Наприкінці зі щирими вітаннями до юних музикантів та їх батьків звернулася керівник закладу І. Б. Самоп’ят, яка побажала дітям успіхів, вдалих виступів, відмінних оцінок, а батькам терпіння та витримки пройти цей нелегкий шлях і дійти до випускного вечора. На згадку про цей день та перший свій виступ учні отримали невеликі подарунки.

Нагадаємо, що в Яготині літня жінка провалилася в двометрову яму і не змогла самостійно вибратися.

Читати "Моя Київщина" у Telegram