#

В Зазимській громаді відбувся І етап дитячо-юнацької військово-патріотичної гри "Сокіл" (ФОТО)

06.05.2023 10:30
В Зазимській громаді відбувся І етап дитячо-юнацької військово-патріотичної гри "Сокіл" (ФОТО)
Фото з місця події

У п’ятницю, 5 травня, на базі Літківського закладу загальної середньої освіти відбувся заключний І етап Всеукраїнської дитячо-юнацької військово-патріотичної гри "Сокіл" ("Джура") Зазимської ОТГ Броварського району Київської області

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина".

Гра є системною формою національно-патріотичного виховання дітей та учнівської молоді.

Урочисто відкрила Гру начальник управління освіти, молоді та спорту Зазимської сільської ради Наталія Щиголь, яка привітала всіх учасників з завершальним етапом змагань, в присутності  керівника Об’єднання громадських формувань України з охорони громадського порядку і державного кордону генерал-лейтенанта ОГФ Миколи Воропая.

На колі урочистого відкриття таборування були представлені рої старшої та молодшої вікової групи 4 закладів загальної середньої освіти Зазимської об’єданої громади Броварського району та члени суддівської колегії з числа членів Об’єднання громадських формувань України з охорони громадського порядку і державного кордону.

Рої-учасники змагались у конкурсах: "Мінна безпека", "Відун", "Рятівник", "Смуга перешкод". 

За підсумками одного з найважливіших етапів Гри, а саме військово-історичного конкурсу "Відун", та рішенням компетентного журі переможцями  стали рої "Погребські вовки ім. М.Мельника" (Погребський ліцей) "Пухівські патріоти" (Пухівські ЗЗСО) , наставником і тренером яких є вчитель історії та "Захисту України" полковник ОГФ Олег Андрієнко.

Генерал-лейтенант Микола Воропай в урочистій атмосфері вручив посвідчення кандидата в члени ОГФ (рекруту), командиру рою "Погребські вовки ім. М. Мельника" Олександру Горшевікову (учень 10 класу Погребського ліцею), та члену судівської колегії, кандидатці в члени ОГФ (рекрутці), заступниці  Керівника Центру громадської безпеки Деснянського економіко-правового ліцею МАУП, Президенту  студенського самоврядування даного ВНЗ (студентка-юристка 2 курсу ВНЗ) Катерині Швидкій.

"Джуристам-соколятам" від Об’єднання громадських формувань України з охорони громадського порядку і державного кордону також Об’єднання громадських формувань України з охорони громадського порядку і державного кордону були вручені набори смаколиків.  

Начальник управління освіти, молоді та спорту Зазимської сільської ради Наталія Щиголь нагородила Почесною грамотою педагога громади, полковника ОГФ Олега Андрієнка, за якісну підготовку команд до Гри.

Нагадаємо, що учні ліцею №1 Гостомеля долучилися до військово-патріотичних польових занять.


Читати "Моя Київщина" у Facebook