#

В Згурівці не відбувся суд над Мозговим через приїзд Президента України на Київщину (ВІДЕО)

27.02.2019 07:55
В Згурівці не відбувся суд над Мозговим через приїзд Президента України на Київщину (ВІДЕО)
Валерій Мозговий

Сьогодні, 25 лютого, через приїзд Петра Порошенка на Київщину в Згурівці не відбулося судове засідання, де обвинуваченим є голова Згурівська РДА Валерій Мозговий

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" із посиланням на сторінку Євгена Чубука у Faсebook.

За словами Євгена Чубука, питання навіть не в тому, що передвиборчі гастролі президента впливають на суд та заважають слухати справу, де обвинувачений - підлеглий гаранта. Після Революції Гідності цинічним є те, що у робочий час за президентом по області їздили 4 шкільні автобуси зі Згурівщини. Зовсім не за призначенням, як ви розумієте. І зовсім не зі школярами, як ви здогадуєтесь. В адміністрації практично нікого не залишилося . Нагадую, що споснорами цього спектаклю є платники податків.

"Все як у добрі часи Януковича: шкільні автобуси возять адмінресурс по антимайданах та різних заходах, де треба чиновницька масовка. Абсолютно нічого не змінилося та й функціонери ті ж самі. Вислужитися готові хоч Віті, хоч Петі, хоч Владіміру, хоч чорту лисому. Аби не відірвали від коритця, - пише він. 

Підписуйтеся на офіційну сторінку порталу "Моя Київщина" у Facebook.

"Тут згадуються лише слова Симона Петлюри про московські воші та наші глиди. Перепрошую, але на часі. Що придбали, то й маємо. Змінити можна буде через місяць. А поки насолоджуйтеся виставою за свій рахунок, - додає Чубук.

.

Читати "Моя Київщина" у Telegram
Теги: