#

У зоні проведення ООС загинув воїн з Обухова (ФОТО)

30.09.2019 07:53
У зоні проведення ООС загинув воїн з Обухова (ФОТО)
Фото з мережі Інтернет

У п’ятницю, 27 вересня, близько 17 години ворог відкрив вогонь у бік позицій українських захисників у Донецькій області, внаслідок чого воїн з Обухова Олександр Марків отримав серйозні поранення

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з посиланням на сторінки МВС України та Романа Курлика у Facebook.

Унаслідок ворожого обстрілу командир зенітно-ракетного взводу зенітно-ракетного артилерійського дивізіону 4-ї бригади 38-річний старший лейтенант Олександр Марків отримав кульове поранення у обличчя.

Йому відразу булу надано домедичну допомогу та евакуйовано до Світлодарської міської лікарні. У ході оперативного втручання близько 19.30 Олександр помер.

Вночі між суботою і неділею тіло загиблого офіцера прийшло зустріти більше сотні мешканців Обухова. Поки колона їхала містом гул від гудків машин моторошно лунав на все місто.

"Тіло Сашка буде в церкві Різдва Пресвятої Богородиці ПЦУ до ранку, о 10:00 відспівування. І в 11:00 - публічне прощання громади з вояком на площі біля будинку культури. Приходьте, маємо достойно провести його", - написав у своєму дописі місцевий житель.

Нагадаємо, що 27 вересня Олександр Дубінський був присутній на засіданні Обухівської районної ради, де розповів про правопорушення, скоєні чиновниками.

Читати "Моя Київщина" у Facebook
Теги: