#

Василь Володін представив громаді Поліського району нового керівника РДА (ФОТО)

15.04.2020 15:40
 Василь Володін представив громаді Поліського району нового керівника РДА (ФОТО)
Фото з місця події

Учора, 14 квітня, тимчасово виконуючий обов'язків голови Київської ОДА Василь Володін привітав Андрія Лещенка з призначенням на посаду голови РДА та вручив йому службове посвідчення

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з посиланням на сторінку "Київська обласна державна адміністрація" у Faсebook.

Очільник області доручив Андрію Лещенку забезпечити злагоджену роботу районної адміністрації в інтересах мешканців.

"Вітаю Андрія Лещенка в нашій команді. Сьогодні перед вами стоїть чимало викликів, з якими потрібно справлятися у найкоротші терміни. Зокрема, пожежі в екосистемах, підтримка соціально незахищених верств населення та родин, які опинилися в складних життєвих обставинах у період карантину. Особливу увагу приділіть розбудові соціальної інфраструктури. Застосовуйте на державній службі свої знання та набутий досвід під час роботи сільським головою", - наголосив Василь Володін.

Також т.в.о. голови Київської ОДА підкреслив, що реалізувати соціально-економічні програми розвитку району можливо лише завдяки співпраці з депутатським корпусом, сільськими і селищними головами та керівниками місцевих органів влади.

У свою чергу, Андрій Лещенко подякував президентові України та очільникові Київщини за високу довіру та запевнив присутніх у своїй готовності докласти всіх зусиль задля виконання поставлених перед ним доручень.

Крім того, у ході наради обговорили шляхи запобігання поширенню коронавірусної інфекції у районі, питання щодо ремонту доріг, забезпечення лікарні та медичних працівників засобами спецзахисту та вчасною виплатою заробітної плати.

Після наради т.в.о голови облдержадміністрації Василь Володін, заступник голови Андрій Лісовик, та новопризначений голова району Андрій Лященко відвідали школу у смт. Крясятичі, де перевірили виконаний ремонт. Школа була включена до переліку заходів соціального призначення, на спорудження (будівництво) яких спрямовуються кошти в обсязі 10 відсотків загальної кошторисної вартості будівництва Централізованого сховища для зберігання відпрацьованого ядерного палива.

На сьогодні у школі замінено покрівлю, змонтовано гідробар’єр та металевий профлист, виконано утеплення горища, виконано заміну вікон та зовнішніх дверей, виконано благоустрій, утеплення цоколю, утеплення фасаду, влаштовано дитячий майданчик з гумовим покриттям, влаштування пандусу та ремонт вхідних груп, влаштовано водостічну систему, блискавкозахист та антикригова система.

Варто зазначити, що Лещенко Андрій Валерійович з листопада 2013р. до липня 2014р. працював завідувачем сектору молоді та спорту Поліської РДА. З листопада 2015р. до квітня 2020р. займав посаду Максимовицького сільського голови.

Також нагадаємо, що неподалік від села Ясен Поліського району правоохоронці затримали дівчину, яка нелегально назбирала 11 кілограмів чорниці.

Читати "Моя Київщина" у Telegram
Теги: