#

Васильківчанка Jerry Heil розкрила задум пісні #VEGAN

21.02.2020 14:32
Васильківчанка Jerry Heil розкрила задум пісні #VEGAN
Фото з мережі Інтернет

Нещодавно, фіналістка Нацвідбору на Євробачення-2020, уродженка міста Васильків Jerry Heil розповіла про підтримку від зірок шоу-бізнесу, своє ставлення до критики в соцмережах, а також, які українські тренди хоче транслювати європейському слухачу через пісню #VEGAN

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з покликанням на "Lite".

Варто сказати, що згідно з результатами жеребкування другою у фіналі Нацвідбору виступатиме українська співачка та автор пісень Яна Шемаєва – Jerry Heil. 

Дівчина розповідає, що з виходом у фінал першим її привітав Володимир Дантес. Співачка запевняє, що не бере критику близько до серця, проте просить висловлювати її трохи м’якше.

"Уся моя творчість, у цілому – заради правила "будь собою".  Якщо ти веган – будь. Не нав’язуй. А просто транслюй. І ті, кому це відгукнеться – підтягнуться. Євробачення – це дійсно спосіб спілкування одного народу з іншими. Не конкурс, не битва, а саме спосіб спілкування й обміну вже давно не тільки культурною спадщиною, а й новими здобутками, які можуть стати корисними для планети. Питання екології дуже гостре зараз, погодьтеся, що це не надуманий тренд. Пісня #VEGAN, завдяки жартівливій формі її подачі, легко транслює те, на якому рівні розвиток нашої країни. Адже веганство – не лише про їжу. Це про здоров’я людини й нації, це про свідомий спосіб життя, захист екології та толерантності до прав тварин. Це все дійсно є в Україні! Це видно за ростом кількості веганських кафе, збільшенням кількості веганських продуктів у магазинах, збільшенням кількості рухів на підтримку прав тварин, виникненням нових і нових еко-магазинів та брендів. Усе це стрімко розвивається в нас.  І це показує одна лише, здавалося б, проста пісня!", - розповідає васильківчанка про свою пісню.

Щодо загалом участі у Євробаченні дівчина говорить, що покладається на Бога і все буде так, як має. Свої плани в разі поразки співачка не афішує.

Нагадаємо, що українська співачка Jerry Heil із міста Васильків стала авторкою нового треку DANTES, який він презентував у Києві.

Читати "Моя Київщина" у Facebook
Теги: