#

Вбивці пенсіонерки з Фастова загрожує довічне ув’язнення

04.11.2019 15:58
Вбивці пенсіонерки з Фастова загрожує довічне ув’язнення
Фото з мережі Інтернет

Фастівська місцева прокуратура повідомила про підозру у вбивстві пенсіонерки чоловіку з Білої Церкви

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з посиланням на прес-службу прокуратури Київської області.

Слідство встановило, що 26 жовтня 2019 року 29-річний чоловік разом зі своїм знайомим на прохання потерпілої прийшли до її квартири у Фастів. Вони знали, що жінка у 2015 році приїхала з Росії, а також те, що вона отримувала пенсію у розмірі приблизно 8 тис. грн. і мала значні заощадження. Тому під приводом допомоги прийшли до жінки з метою її пограбування.

Після того, як зловмисники виконали весь обсяг роботи, про яку просила потерпіла, один з них попрямував до виходу з квартири, а інший в цей момент вирішив вбити жінку та заволодіти її грошима. Взяв кухонний молоток та завдав ним жінці 3 удари в голову, від яких вона померла.

Підозрюваному обрано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою. Досудове розслідування у кримінальному провадженні триває. Також готується повідомлення про підозру іншому співучаснику злочину.

За скоєне вбивці загрожує покарання у вигляді ув’язнення на строк від десяти до п’ятнадцяти років або довічне позбавлення волі, з конфіскацією майна.

Також нагадаємо, що в селі Зрайки Володарського району двоє чоловіків разом розпивали алкогольні напої, але раптом один з них взяв ніж та накинувся на другого.

Читати "Моя Київщина" у Telegram
Теги: