#

Вбивство Кирила Тлявова в Переяславі: у ДБР анонсували оголошення остаточних підозр

31.10.2019 07:27
Вбивство Кирила Тлявова в Переяславі: у ДБР анонсували оголошення остаточних підозр
Кирило Тлявов

Днями слідчі Державного бюро розслідувань назвуть прізвище особи, яка здійснила смертельний постріл у Кирила Тлявова, 5-річного хлопчика, який загинув в кінці травня в Переяславі

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з посиланням на "ТСН".

"Днями ми отримаємо останню експертизу, і слідчі вже зможуть остаточно відповісти на питання: чий постріл був смертельним для Кирила Тлявова. Потрібно розуміти, що всі учасники цієї події не розуміли, чий постріл був смертельний. Слідчі щохвилини відтворили всі обставини, і найближчим часом ми назвемо прізвище, хто вистрілив", - заявив директор Державного бюро розслідувань Роман Труба.

Також він зазначив, що "в найближчі дні" по справі будуть оголошені остаточні підозри.

"У найближчі дні будуть оголошені остаточні підозри, і після цього ми оголосимо про закінчення досудового розслідування. Потім почнеться процес ознайомлення підозрюваних з матеріалами справи. Цей процес може тривати місяць, може тривати два місяці. Обмеження може бути тільки в тому випадку, якщо вони будуть затягувати, суд своїм рішенням встановить своє рішення", - зазначив Труба.

Нагадаємо, що 3 червня в київській лікарні, не приходячи до тями, помер п'ятирічний Кирило Тлявов. Смертельне вогнепальне поранення голови він дістав біля двору свого будинку у Переяслав-Хмельницькому 31 травня. За даними слідства, в дитину влучила куля, випущена п'яними співробітниками патрульної поліції, які стріляли по банках у сусідньому дворі.

Читати "Моя Київщина" у Telegram
Теги: