#

Вбивство сина депутата Київоблради Соболєва: затримали ще двох підозрюваних

27.03.2020 09:30
Вбивство сина депутата Київоблради Соболєва: затримали ще двох підозрюваних
В'ячеслав Соболєв

Учора, 26 березня, було повідомлено про підозру ще двом особам, які, ймовірно, причетні до замаху на вбивство депутата Київської облради В'ячеслава Соболєва, у результаті якого загинув його трирічний син

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з покликанням на Офіс Генерального прокурора України.

Двох нових підозрюваних у вбивстві трьохрічного хлопчика наразі тримають під вартою. 

Варто нагадати, що 1 грудня 2019 року під час стрілянини в центрі Києва, яка сталася сьогодні приблизно о 17:00, загинув 3-річний син депутата Київської обласної ради В’ячеслава Соболєва. Відтак, відомо, що зловмисники мали на меті вбити самого депутата Соболєва, що сидів за кермом, проте влучили в його трирічного сина, який помер у "швидкій" дорогою до лікарні.

Колишніх бійців роти "Ведмеді" "Української добровольчої армії" Андрія Лаврега та Євгена Семенова, які у вбивстві хлопчика, заарештували на закритому засіданні суду.

Слідство вказує, що Андрій Лаврега безпосередньо стріляв у автомобіль Соболєва, а Євген Семенов давав йому сигнал, коли депутат вийшов із ресторану. За версією слідства, підозрюваного Лаврегу до злочину залучив росіянин Юсуп Абуєв, з яким він познайомився в зоні бойових дій на Донбасі.

Керівник Головного управління Нацполіції в Києві Андрій Крищенко заявив, що головна версія вбивства сина бізнесмена – фінансово-економічна діяльність його батька. Сам Соболєв пообіцяв виплатити 2 млн грн винагороди за інформацію про замовника замаху.

Читати "Моя Київщина" у Facebook
Теги: