#

Вчорашня пожежа у Білій Церкві не зашкодила довкіллю - ДСНС

04.05.2018 07:25
Вчорашня пожежа у Білій Церкві не зашкодила довкіллю - ДСНС

Стан повітря в Білій Церкві після пожежі на складах залишається в нормі

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з посиланням на доповідь глави прес-служби ДСНС в Київській області Вікторії Рубан.

"При будь-якій пожежі є викиди шкідливих речовин. Пожежа була ліквідована дуже швидко, протягом 4 годин. Основна частина забруднення була на момент гасіння пожежі. На даний момент ніякого забруднення в повітрі немає, стан повітря знаходиться в нормі", - заявила вона.

Також вона повідомила, що під час пожежі постраждали 4 людини, двоє з яких на даний момент госпіталізовано. Всі постраждалі - співробітники підприємства.

Що стосується причин пожежі, Рубан повідомила, що після ліквідації загоряння на місці всю ніч працювала слідчо-оперативна група. За її висновком і буде оголошена причина пожежі.

Як раніше повідомлялося, у Білій Церкві в районі заводу Трібо на масиві Леваневського виникла пожежа складних приміщень.

Також цю подію прокоментував мер Білої Церкви Геннадій Дикий на свої сторінці в Facebook.

"Не виявлено перевищення.допустимої концентрації шкідливих речовин на території житлового масиву Леваневського та в центральній частині міста (за інформацією представників аварійно-рятувального загону) За результатами дослідження повітря: в районі пожежі - незначне перевищення допустимої концентрації шкідливих речовин, а саме продуктів горіння пластмаси",- заявив Геннадій Дикий.

Збиток на даний момент підраховує власник складу.

Читати "Моя Київщина" у Facebook
Теги: