#

Велодоріжку з Ірпеня до Києва почали охороняти (ФОТО)

18.09.2020 14:59
Велодоріжку з Ірпеня до Києва почали охороняти (ФОТО)
Фото з місця події

На сторінці ірпінської "Муніципальної варти" у Facebook з'явився допис-повідомлення про те, що новозбудовану велосипедну доріжку між Ірпенем та Києвом взяли під особливий контроль

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з покликанням на сторінку " КП "Муніципальна Варта" Ірпінської Міської Ради" у Facebook.

Нагадаємо, що нещодавно в соціальній мережі Facebook з'явилося відео, на якому видно, що по новозбудованій велосипедній доріжці між Ірпенем та Києвом почали їздити вантажні автомобілі, щоб уникнути заторів.

Відтак, "Муніципальна варта" Ірпінської міської ради з 7 по 9 годину ранку контролюватиме потік автомобілів на цій ділянці дороги.

Ми виставляємо мобільний пост, фіксуємо правопорушення і зупиняємо всі авто, що рухаються не призначеною для автомобілів доріжкою. На безвідповідальних водіїв будуть складені адміністративні протоколи. Перший горе-водій вже був зупинений, і, окрім протоколу про адмінправопорушення, отримав від інспекторів Національної поліції постанову про притягнення до адмінвідповідальності, яка була складена прямо на місці правопорушення, - йдеться у повідомленні.



Читати "Моя Київщина" у Facebook
Теги: