#

Велоспортсменка з Київщини стала переможницею чемпіонату України (ФОТО)

20.04.2021 19:30
Велоспортсменка з Київщини стала переможницею чемпіонату України (ФОТО)
Фото з місця події

Стало відомо, які медалі вибороли спортсмени Київщині на чемпіонаті України з велоперегонів на треку та Eurocar-Grawe, що відбувся з 14 по 18 квітня у Львові

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" із покликанням на пресслужбу Київської обласної ради.

Київщину цього року на чемпіонаті представляли учні велошколи "Промінь" та тренера Сергія Чмирука та представники команди Олексія Касьянова Eurocar-Grawe SkyFitness Ukraine (Вишгород).

У гонці скретч велогонщикам столичного регіону вдалося вибороти дві нагороди. Чемпіонкою України стала Софія Шевченко, а Андрій Мовчан став бронзовим призером.

Медалі в командній гонці вибороли такі медалі: Софія Шевченко – золото; команда у складі Андрія Мовчана, Євгена Крячко, Олександра Шевченко та Сергія Сидора стала бронзовим призером.

Чемпіоном України серед молоді в гонці омніум став Андрій Мовчан. Артем Чернов привіз бронзу в гонці темпо серед юнаків.

В передостанній день змагань велогонщики Київщини здобули чотири нагороди. Софія Шевченко стала чемпіонкою в гонці з вибуттям, бронзовою призеркою в гонці по очках та виборола срібло в командному спринті разом з Анастасією Мисливець. Також у гонці з вибуттям взяв свою другу бронзу Сергій Сидор.

Софія Шевченко закрила цьогорічний чемпіонат золотою медаллю в гонці медісон У пресслужбі відзначають, що талановита велогонщиця загалом виборола чотири золотих нагороди.

Нагадаємо, що боєць ММА з Ірпеня Ярослав Амосов 11 червня проведе бій з чемпіоном Bellator 260 з Дугласом Лімою.


Читати "Моя Київщина" у Facebook