#

Верховний Суд відмовив ексголові Коцюбинського Матюшиній щодо поновлення на посаді

03.03.2020 08:55
Верховний Суд відмовив ексголові Коцюбинського Матюшиній щодо поновлення на посаді
Ольга Матюшина

Тиждень тому, 26 лютого, Верховний Суд виніс рішення, що Ольга Матюшина більше не може претендувати на поновлення на посаді Коцюбинського селищного голови

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з посиланням на "ITV".

"Відмовити у відкритті касаційного провадження за скаргою Матюшиної О. В. на рішення Київського окружного адміністративного суду від 4 вересня 2019 року та постанову Шостого апеляційного адміністративного суду від 27 січня 2020 року у справі №810/1327/18 за адміністративним позовом Матюшиної О. В. до Коцюбинської селищної ради про визнання протиправним та скасування рішень, поновлення на посаді", – зазначено в документі.

Ухвала Верховного Суду набирає законної сили з моменту її підписання та не підлягає оскарженню. Це означає, що Ольга Матюшина більше не може претендувати на поновлення на посаді Коцюбинського селищного голови.

Нагадаємо, Матюшину відсторонили від посади в березні 2018 року. На позачерговій сесії селищної ради їй висловили недовіру 18 депутатів – тобто, дві третини, як того вимагає закон.

У вересні 2019 року Київський окружний адміністративний суд відмовив Матюшиній у поновленні на посаді. У січні цього року Шостий апеляційний адміністративний суд залишив рішення суду першої інстанції без змін.

Також нагадаємо, що Матюшина звинуватила екс-мера Ірпеня Володимира Карплюка у знищенні лісових насаджень.

Читати "Моя Київщина" у Telegram
Теги: