#

Ветеран, який воював у складі 72-ої бригади імені Чорних Запорожців, потребує допомоги (ФОТО)

06.01.2022 18:00
Ветеран, який воював у складі 72-ої бригади імені Чорних Запорожців, потребує допомоги (ФОТО)
Фото з мережі Інтернет

Понад тиждень тому, 28 грудня, Микола Козловець на Кагарличчині потрапив у серйозну аварію, де легковик зіткнувся з вантажівкою

Як повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" із покликанням на сторінку "Координаційна Рада учасників АТО, ООС та волонтерів при КОДА" у Facebook, у результаті аварії загинув 23-річний пасажир Suzuki. Ще трьох пасажирів легковика - двох жінок, та 48-річного чоловіка Козловця Миколу - з травмами доставили до Обухівської центральної районної лікарні.

Наразі чоловік, який у складі 72-ї окремої механізованої бригади з березня 2014 року відстоював на сході незалежність та свободу України, потребує кошті на лікування. Кожного дня йому потрібно від 4000 до 7000 гривень для придбання медикаментів, які не входять до національного переліку основних лікарських засобів.

Варто зауважити, що Микола Козловець старшина Збройних сил України, який нагороджений орденом "За мужність" III ступеня.

Рахунок дружини Козловець Валентини Миколаївни:

  • 4441114415146172 (monobank).

Нагадаємо, що 10 січня група добровольців з Обухівського району відправиться на фронт у розташування першої штурмової роти ДУК "Правий Сектор".






Читати "Моя Київщина" у Telegram