#

Група добровольців із Обухівщини відправиться на схід України

05.01.2022 11:10
Група добровольців із Обухівщини відправиться на схід України
Фото з мережі Інтернет

У понеділок, 10 січня, група добровольців з Обухівського району відправиться на фронт у розташування першої штурмової роти ДУК " Правий Сектор "

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" із покликанням на допис Олександра Лінського у Facebook.

У дописі чоловік зауважує, що на початку року вони писали про ротацію на передову добровольців, які є в тому числі бійцями розвідувального взводу 135-го батальйону тероборони. Тоді за його словами, була необхідність у допомозі.

Автор зазначає:

Цього разу у вас є можливість долучитись до правильної справи, тому що існує потреба у фінансуванні цієї ротації - пальне, транспорт і т.д.  Пропоную долучитися хоча б фінансово чи організаційно до захисту Держави, щоб потім не довелося збирати тривожну валізу. І як показує практика попередньої ротації - у цьому питанні бійці можуть розраховувати лише на себе чи небайдужих земляків.

Далі він пише, що більшість місцевих чиновників і депутатів вже приготували для себе тепле місце на випадок вторгнення окупаційних військ.

Для допомоги бійцям можна звертатися за телефоном:

  • 0992314279.

Нагадаємо, що 25 листопада відбулося перепоховання 36 воїнів часів Другої світової війни, останки яких було знайдено на території Грушівського старостинського округу Ржищівської громади

Читати "Моя Київщина" у Facebook