#

Ветерана АТО Юрія Яцена, який загинув в ДТП, поховали у Вишневому

17.12.2019 09:45
Ветерана АТО Юрія Яцена, який загинув в ДТП, поховали у Вишневому
фото з мережі Інтернет

Учора, 16 грудня, в селі Вишневе Київської області відбулася церемонія прощання із загиблим українським ветераном АТО, який загинув 10 грудня у ДТП

Про це повідомляє "Моя Київщина" з посиланням на Цензор.НЕТ.

Прощання з екс-бійцем батальйону "Чернігів" Юрієм Яценем відбулося у селищі Вишневому Київської області в Храмі Вознесіння Господнього. Юрій Яцен до війни довгий час проживав у селі Рогізки Сновського району Чернігівської області. Коли почалася війна, пішов добровольцем до батальйону спеціального призначення "Чернігів", в липні вже був у зоні проведення Антитерористичноі операції. Брав участь у військових спецопераціях на Донбасі.

Пройшов кілька ротацій на фронті, був поранений. Брав участь в спецоперації по затриманню так званого "медового терориста", який приніс на блокпост українських захисників мед з вибухівкою. Після демобілізації жив в Києві, займався проблемою реабілітації ветеранів. Учасник проекту "Друг Героя".

Останнім часом Юрій проживав у Київській області. 10 грудня його збив автомобіль. Попрощатися з Юрієм приїхали рідні та товариші з усієї України. У нього залишилася дружина.

Нагадаємо, що у Вишневому автомобіль насмерть збив чоловіка біля пішохідного переходу.

Читати "Моя Київщина" у Facebook
Теги: