#

Від "Слуги народу" за посаду голови Борщагівської ОТГ на виборах боротиметься Роман Гах, - джерело

11.08.2020 09:39
Від "Слуги народу" за посаду голови Борщагівської ОТГ на виборах боротиметься Роман Гах, - джерело
Роман Гах

«Слуга народу» хоче, щоб на місцевих виборах у голови Борщагівської ОТГ йшов Роман Гах

Як стало відомо порталу «Моя Київщина» з власних джерел, приватний підприємець та керівник кількох «Житлосервісів» Софіївської-Борщагівки Роман Гах може бути висунутий від партії «Слуга народу» кандидатом на посаду голови Борщагівської ОТГ на місцевих виборах.

Офіційно про участь Романа Гаха у виборчій кампанії наразі не повідомляється.

Роман Гах є керівником компаній «Житлосервіс «Софіївка», «Житлосервіс «Клубний», «Житлосервіс «Софіївка-3», які обслуговують нові житлові комплекси та забезпечують благоустрій в селі, а також він є засновником інтернет-провайдера «Укрлінк Груп». 

Окрім цього, Роман Гах є депутатом Софіївсько-Борщагівської сільради. Народився у Боярці, одружений і має двох синів 1998 та 2003 років народження та одну доньку, яка народилася в 2010 році.

Також Роман Гах від початку бойових дій на Донбасі в 2014-му році займався волонтерством, їздив у зону АТО. 

Борщагівська ОТГ включає в себе села Софіївську та Петропавлівську Борщагівку, а також Чайки у передмісті Києва. Сільським головою Софіївської Борщагівки є Олесь Кудрик, а в Петропавлівській Борщагівці з 1983 року головує Олексій Кодебський. Чайки зараз входять до Петропавлівсько-Борщагівської сільради. Про похід обох голів на вибори поки що також офіційно не повідомляється.

Зазначимо, що 18 грудня глава Київської ОДА підписав розпорядження №735 «Про затвердження висновку Київської облдержадміністрації щодо відповідності Конституції та законам України проєктів рішень «Про добровільне об’єднання територіальних громад». Цим розпорядженням КОДА затвердила добровільне об’єднання сіл Києво-Святошинського району, а саме: Петропавлівська Борщагівка та Чайки (Петропавлівсько-Борщагівська сільрада) та Софіївська Борщагівка (Софіївсько-Борщагівська сільрада) у Борщагівську сільську об’єднану тергромаду (ОТГ).

Станом на сьогодні Борщагівська ОТГ відноситься до Бучанського району, який був утворений 19-го липня 2020-го року.

Нагадаємо, що місцеві вибори в Україні відбудуться 25-го жовтня 2020-го року.

Читати "Моя Київщина" у Telegram