#

Видання книги пам'яті видатних людей Ржищівщини обговорили на редколегії

30.03.2021 19:50
Видання книги пам'яті видатних людей Ржищівщини обговорили на редколегії
Фото з місця події

У місті Ржищів Обухівського району відбулося засідання редколегії щодо видання книги пам'яті видатних людей Ржищівщини ХХ століття

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з покликанням на сторінку "Ржищівський міськвиконком" у Facebook.

З метою увічнення пам’яті видатних ржищівчан, які народились або проживали в місті Ржищів протягом ХХ століття та своїми справами, професіоналізмом і талантом сприяли розвитку рідного міста, розпорядженням Ржищівського міського голови було створено редакційну колегію з обговорення та погодження проєкту щодо видання друком "Книги пам’яті  видатних людей Ржищівщини ХХ століття".

25 березня в приміщенні КЗ "Ржищівська публічна бібліотека" відбулося перше засідання редколегії, яку зібрала та провела начальник відділу культури та туризму Олена Пасека.

Редколегією було затверджено назву книги: "Бути на землі людиною" з підзаголовком: "Світочі Ржищева". Для оформлення обкладинки вирішили використати фото сучасного міста Ржищева. Також було затверджено тексти для видання книги пам’яті, додавши інформаційний матеріал про Литвиненка П.М., Піскова В.І.,Тищенка В.О. та Сергійчук Л.В.

Нагадаємо, що в місті Ржищів наразі ремонтують приміщення, де невдовзі розміститься музей Івана-Валентина Задорожного.

Читати "Моя Київщина" у Telegram
Теги: