#

Відбулося засідання щодо нового формування територій громад Київщини

15.09.2019 14:03
Відбулося засідання щодо нового формування територій громад Київщини
Фото з місця події

9 вересня відбулося чергове засідання робочої групи з вивчення пропозицій для внесення змін до перспективного плану формування територій громад Київської області

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з посиланням на прес-службу Київської обласної ради.

Засідання пройшло під головуванням першого заступника голови КОДА Ярослава Добрянського та за участі голови Київської обласної ради Миколи Стариченка, голови Київської обласної державної адміністрації Михайла Бно-Айріяна, представників департаменту архітектури та містобудування КОДА, міських, селищних та сільських голів Київщини, представників депутатського корпусу Київської обласної ради.

Основна мета зібрання учасників робочої групи — розгляд пропозицій щодо проекту внесення змін до перспективного плану формування територій громад Київської області щодо уточнення складу Березанської міської ОТГ, Баришівської та Гребінківської селищних ОТГ, Студениківської та Ковалівської сільських ОТГ.

У процесі обговорення було погоджено варіант пропозицій, внесених Департаментом містобудування та архітектури КОДА щодо змін у перспективному плані в частині формування територій громад.

Також на 12 вересня заплановано наступне засідання робочої групи, на якому розглянуть проекти внесення змін до перспективних планів формування територій громад Переяслав-Хмельницької, Дівичківської, Ташанської, Циблівської та Миронівської ОТГ.

Також нагадаємо, що 19 вересня на сесії Київоблради розглянуть питання про безоплатну передачу комунальних тепломереж до ОТГ області.

Читати "Моя Київщина" у Telegram
Теги: